1ee72534-38b1-485c-ac00-ed489d4e39cc

Projecte «preSENT perFECT» a Cullera

A partir de desembre, i fins juny, ens embarquem en el nou projecte preSENT perFECT amb l’alumnat del Col.legi Inmaculada Concepción. Durant aquests mesos, els xiquets i xiquetes d’infantil i primària, ens visitaran de forma periòdica per realitzar activitats amb les persones residents.

Els objectius principals d’aquest projecte són incrementar l’autoestima i el benestar de les persones majors, completar l’educació de l’alumnat mitjançant l’experiència i coneixements que transmeten les persones residents i sensibilitzar i crear cohesió social Intergeneracional.

 

Un grup de persones residents i professionals, hem acudit aquest matí al Col·legi Inmaculada Concepción a fer una xerrada. L’objectiu era presentar-se a l’alumnat d’infantil i primària, que participa en el projecte «preSENT perFECT». A més, hem explicat que és una residència, qui viu en ella i quines activitats realitzem. Els xiquets i xiquetes, s’han mostrat molt afectuosos i interessats, i ens han plantejat moltes qüestions. Ha estat una experiència meravellosa per a les persones residents.