velluters falles 2

Falles a la Residència de Velluters

A la nostra Residència de Velluters vam celebrar les passades festes de Falles amb una àmplia programació que ens va permetre passar molt bons dies de festa i harmonia. Vam assistir quatre dies a la mascletà de la Plaça de l’Ajuntament de València. El dilluns dia 6 de Març realitzarem l’elecció de la nostra Fallera Major, President i la seua cort d’honor. El dimecres dia 8 vam celebrar el Dia de la Dona amb una gran paella popular per als nostres residents, treballadors i tècnics.

El divendres dia 10 de Març començàvem la setmana fallera amb la presentació de la comissió fallera de Velluters i la proclamació de la Fallera Major i President 2017. El dilluns dia 13 era el torn de plantar el nostre monument amb el lliurament de premis per als artistes fallers. Dimarts dia 14 realitzarem un taller de cuina de ‘bunyolà’ fallera i el dimecres dia 15 realitzarem la votació del ninot indultat amb una gran ‘globotà’.

El dijous dia 16 de març de matí vam rebre la visita de la «Falla Velluters-Avinguda de l’Oest», seguidament visitàrem la Falla del Pilar i a migdia realitzàrem la ‘cremà’ del nostre monument. De vesprada vam rebre la visita de la «Falla El Pilar».

El dia de Sant Josep realitzàrem el tradicional dinar especial de Sant Josep i el dilluns dia 20 de Març tancàrem la programació amb la visita a la Plaça de la Verge per vore el mantell de la Verge dels Desemparats.

Volem agrair la col·laboració de la Direcció Territorial d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, de l’Ajuntament de València, a la Falla del Pilar pel seu suport perquè aquestes festes segueixin sent tan especials, a la Falla Velluters Avinguda de l’Oest per portar-nos la seva música i alegria i, en especial, a totes les persones residents, familiars, persones voluntàries, alumnat en pràctiques i professionals del centre